top of page
Search

ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΣΤΙΒΟΥ Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ "ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΝΙΚΟΣ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ".

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ(ΟΙ ΑΘΛΟΙ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΣΤΟ ΣΤΙΒΟ) ΜΕ ΤΑ ΠΛΟΥΣΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΘΗΚΕ Ο ΣΑΒΒΑΣ ΤΙΜΟΝΙΔΗΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΚΔΟΣΕΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΣΤΙΒΟΥ Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ "ΝΙΚΟΣ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ" ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΥΛΙΚΟ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ,

ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ Γ.Σ.ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ,ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΣΤΙΒΟΥ, ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΣΜΕΙ ΚΑΘΕ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ Δ.Σ.ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΧΑΣΑΝΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΠΡΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΛΕΥΚΩΜΑ

Αγαπητοί Φίλες και Φίλοι

Ή έκδοση του λευκώματος για το Τμήμα Στίβου του Γ.Σ.ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι τιμή για τον Ιστορικό Σύλλογο της πόλης μας που αναδείχθηκε από τους Αθλητές και τις Αθλήτριές του, παλαιούς και νέους ,και τους παράγοντές του.

Ένας Ιστορικός Σύλλογος που έγινε πριν την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης και πρόσφερε πολλά στους Εθνικούς αγώνες της Πατρίδας μας και αγαπήθηκε από τον κόσμο της Θεσσαλονίκης για την προσφορά του από το 1908 στα αθλητικά και κοινωνικά δρώμενα. Ανέδειξε μεγάλες αθλητικές προσωπικότητες, αγωνιστές με ήθος που διακρίθηκαν σε επιστημονικούς και επαγγελματικούς τομείς.

Αυτή η πλούσια παραγωγική εργασία έγινε χάρη στην τεράστια προσπάθεια που κατέβαλε επί σειρά ετών ο κος Σάββας Τιμονίδης , βετεράνος αθλητής μας και αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Βετεράνων Αθλητών και Αθλητριών Κλασικού Αθλητισμού του Γ.Σ.ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «ΝΙΚΟΣ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ».

Συγκέντρωσε στοιχεία, φωτογραφίες και ντοκουμέντα για την αθλητική και κοινωνική δράση του τμήματος Στίβου του Γ.Σ ΗΡΑΚΛΗ Θεσσαλονίκης μέχρι σήμερα. Ολοκληρώθηκε η έκδοση του λευκώματος που θα δώσει την ευκαιρία στους νέους και τις νέες να πληροφορηθούν την Ιστορική διαδρομή του Γ.Σ.ΗΡΑΚΛΗ Θεσσαλονίκης και των πρωταγωνιστών του.

Ευχαριστώ όσους βοήθησαν οικονομικά ,τεχνικά και ηθικά στην πραγματοποίηση αυτού του έργου, με τεράστια ιστορική σημασία για τον αθλητισμό της Θεσσαλονίκης και εύχομαι η μελέτη αυτού του πονήματος να είναι η αιτία για την απόκτηση γνώσεων, αναμνήσεων, συγκινήσεων, αναπόλησης συναισθημάτων, επικοινωνίας και υπερηφάνειας για την ιστορική μας Θεσσαλονίκη και το τμήμα Στίβου του Γ.Σ.ΗΡΑΚΛΗΣ.

ΧΑΣΑΝΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΡΙΩΝ ΚΛΑΣΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ Γ.Σ.ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «ΝΙΚΟΣ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ».

28 views0 comments
bottom of page