Οι ακαδημίες στίβου του Ηρακλή στην Αλεξανδρούπολη.

 Για περισσότερες φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ

 

Οι ακαδημίες στίβου του Ηρακλή φτάσανε μέχρι και την Αλεξανδρούπολη.

 

Με μεγάλη επιτυχία στέφτηκε η αποστολή στίβου του Ηρακλή , στους αγώνες που διοργανώθηκαν στο στάδιο ''Φώτης Κοσμάς'' της Αλεξανδρούπολης, στις 29/03/2015.

 

Από τα ξημερώματα της Κυριακής αθλητές Νηπιαγωγείου, Δημοτικού και Γυμνασίου, μαζί με γονείς , κηδεμόνες, προπονητές και μέλη του Συλλόγου, συγκεντρώθηκαν για ένα ακόμα ταξίδι σαν μια παρέα, μια οικογένεια. Το πρωινό ξύπνημα και η αλλαγή της ώρας, δεν ήταν αρκετά για να στερήσουν το χαμόγελο από τους περίπου 50 συμμετέχοντες της αποστολής, έτσι τα γέλια και τα πειράγματα ξεκίνησαν από τα ξημερώματα μέσα στο λεωφορείο και δεν σταμάτησαν μέχρι και την ώρα της επιστροφής.

 

Ο καιρός ευτυχώς βοήθησε και εκτός από τα λίγα σύννεφα κατά διαστήματα, ο ήλιος έλαμπε στα παιδικά πρόσωπα, που παρ όλη την ταλαιπωρία και το αρχικό άγχος για τον πρώτο τους διεθνή αγώνα,  έδειχναν να ευχαριστιούνται διαρκώς την πρωτόγνωρη και ξεχωριστή για αυτούς εμπειρία.

 

Οι φετινές συμμετοχές αθλητών στην Αλεξανδρούπολη ξεπέρασαν κάθε προσδοκία, κόσμος και αθλητές από πολλά σημεία της Βόρειας Ελλάδας μαζί με συμμετέχοντες από Τουρκία και Βουλγαρία άγγιξαν τους 1.000 σε σύγκριση με τις περσινές συμμετοχές που ήταν 300 .

 

Ο Ηρακλής έδωσε το βροντερό παρών από την αρχή. Η αποστολή φρόντισε ώστε η σημαία της ομάδας να κυματίζει στον αέρα του γηπέδου και το ρυθμικό Η ΡΑ ΚΛΗΣ από τα στόματα των παιδιών και φίλων ακουγόταν σε όλο το γήπεδο. Αρκετοί από τους διοργανωτές έσπευσαν να υποδεχθούν την αποστολή του Ηρακλή θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να στείλουν το δικό τους μήνυμα συνεργασίας των αθλητικών σωματείων και φιλίας των μελών που κρατάει χρόνια.

 

Οι αγώνες είχαν να δώσουν λίγο από όλα στους συμμετέχοντες: μετάλλια, βραβεία, επιτυχίες αλλά και πτώσεις, είναι μόνο μερικές από τις εμπειρίες και τις στιγμές που προστέθηκαν στην ιστορία των αθλητών και του Συλλόγου. Η συνολική καταμέτρηση στο τέλος της μέρας έφερε πολλά χαμόγελα, νέες φιλίες και νέους ορίζοντες για όλους. Μπράβο σε όλους για την προσπάθεια και ανυπομονούμε για το επόμενο ταξίδι.... 

 

Please reload

Recent Posts
Please reload

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΣΤΙΒΟΥ - ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ -ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ ΣΤΙΒΟΥ - ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ 

© 2014 ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΣΤΙΒΟΥ ΗΡΑΚΛΗ | ΝΙΚΟΣ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ