Θρίαμβος και επιτυχία για την ομάδα στίβου του Ηρακλή!

Για περισσότερες φωτο πατήστε εδώ

 Το τμήμα στίβου του Ηρακλή, είναι από τα πιο ιστορικά στην Ελλάδα. Τα τελευταία χρόνια δείχνει να αναγεννάται με τους αθλητές και τις αθλήτριες να  επιβεβαίωνουν αυτήν την άνοδο κατακτώντας μετάλλια στα πανελλήνια πρωταθλήματα. 

  Εκτός από τις επιτυχίες που σημειώνουν οι αθλητές και οι αθλήτριες στίβου του ΗΡΑΚΛΗ στα ατομικά τους αγωνίσματα, φαίνεται πως και τα πανελλήνια ομαδικά των σκυταλοδρομιών είναι υπόθεση του ιστορικότερου συλλόγου στίβου στη Βόρεια Ελλάδα. Τα ομαδικά μετάλλια για φέτος  στις σκυτάλες ξεκίνησαν με την 4Χ400μ. των εφήβων, όταν και κατέκτησαν 4 χάλκινα στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στις Σέρρες με επίδοση 3.27.00.  Η τετράδα με τους Άγγελο Κίλογλου, Ηρακλή Σπάνδος , Στέλιος Τζημαγιώργης και Γιώργος Κίλογλου έπειτα από τέσσερις εξαιρετικές κούρσες κατάφερε να ανέβει στο βάθρο των πανελλήνιων νικητών σκορπώντας τα πρώτα χαμόγελα στην οικογένεια στίβου του ΗΡΑΚΛΗ. Ο προπονητής της τετράδας Νίκος Χαλάτσης απέδειξε πως τι και αν η ομάδα της σκυτάλης  αποτελείται και από μικρότερους αθλητές της κατηγορίας, είναι ικανός να δημιουργήσει πανελλήνιους πρωταθλητές σε όλα τα επίπεδα. Να σημειώσουμε πως ο παίδας Ηρακλής Σπάνδος στους συγκεκριμένους αγώνας έσπασε το ρεκόρ του ΗΡΑΚΛΗ στα 400μ στην κατηγορία του με επίδοση 50.22 και πήρε τον τίτλο του καλύτερου αθλητή στην ιστορία του συλλόγου για το αγώνισμα, από τον προηγούμενο κάτοχο του Στέλιο Τζημαγιώργη με 50.44.  

  Σειρά στο χορό των μεταλλίων πήρε η 4Χ100μ. των νέων γυναικών, όταν οι Ευαγγελία Τζιούρνα, Χριστίνα Θεοπεμτίδου, Μαρία Λουκίδου και Γεωργία Τερζάκη πέτυχαν επίδοση 49.25 κερδίζοντας ακόμα 4 χάλκινα πανελλήνια μετάλλια για τον ΗΡΑΚΛΗ. Οι προπονητές των κοριτσιών Ηλίας Παράσχος (Τζιούρνα) και Πλούταρχος Σαρασλανίδης (Θεοπεμπτίδου, Λουκίδου, Τερζάκη) ακόμα και με τις δύο αθλήτριες να έχουν τα 400μ. σαν βασικό τους αγώνισμα κατάφεραν να γίνουν η τρίτη γρηγορότερη ομάδα στην χώρα και να συνεχίσουν τις επιτυχίες για τον σύλλογο. 

  Μετά τις επιτυχίες δεν άργησε να έρθει και ο θρίαμβος με τα 4 χρυσά πανελλήνια μετάλλια από την ομάδα της 4Χ400μ. νέων γυναικών. Σε έναν εξαιρετικό αγώνα  από τις πρωταθλήτριες Ελλάδος Κωνσταντίνα Ξένου (προπονητής ο Ηλίας Παράσχος) Νίκη Χαντζαρίδου, Μαρία Λουκίδου, Χριστίνα Θεοπεμτίδου (προπονητής Πλουταρχος Σαρασλανιδης) κατέκτησε την πρώτη θέση στους πανελλήνιους αγώνες νέων που έγιναν στο Σχηματάρι με χρόνο 3:57.34 και από ότι φαίνεται, με την προσθήκη και της Κατερίνας Δαλάκα θα είναι από τα φαβορί και στο πανελλήνιο πρωτάθλημα των γυναικών που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 25-26 Ιουλίου στο ΟΑΚΑ. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Recent Posts
Please reload

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΣΤΙΒΟΥ - ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ -ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ ΣΤΙΒΟΥ - ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ 

© 2014 ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΣΤΙΒΟΥ ΗΡΑΚΛΗ | ΝΙΚΟΣ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ