ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΣΤΙΒΟΥ Γ. Σ. ΗΡΑΚΛΗ «ΝΙΚΟΣ      ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ»                    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

April 27, 2016

 

  Αγαπητοί  φίλοι του αθλητισμού και ειδικότερα του κλασικού αθλητισμού

Στο πρόσφατο (24/4) διασυλλογικό πρωτάθλημα στίβου Ανδρών- Γυναικών, έκανε την εμφάνισή του σύλλογος με την επωνυμία «ΑΣΣ ΗΡΑΚΛΗΣ» ο οποίος έφερε και τα χρώματα και εν μέρει το σήμα του Συλλόγου μας.

    Ανακοινώνουμε στους φιλάθλους του Ηρακλή  και όλης της Ελλάδας και κυρίως σε γονείς και αθλητές ότι ο σύλλογος αυτός, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με τον «Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ»ο οποίος ήταν και ΘΑ ΕΙΝΑΙ ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ που εκπροσωπεί τις ιδέες της κυανόλευκης οικογένειας.

Όποια προσπάθεια αποπροσανατολισμού και παραπλάνησης επιχειρείται ότι ο σύλλογος αυτός αποτελεί «συνέχεια» του Γ.Σ., να είστε σίγουροι ότι θα πέσει στο κενό. Το τμήμα του στίβου, του Ιστορικότερου σωματείου της Ελλάδας υπό την αμέριστη συμπαράσταση του Συνδέσμου Βετεράνων Στίβου Ηρακλή, των παραγόντων, των γονέων, των αθλητών του, αλλά κυρίως των χιλιάδων ανθρώπων που αγαπούν αυτό το σύλλογο, θα πρωταγωνιστεί για πολλά ακόμη χρόνια στο στίβο της Ελλάδας, όπως φάνηκε και στην α’ φάση διασυλλογικού πρωταθλήματος.

Οι Βετεράνοι Στίβου του Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗ στηρίζουν με όλες τις δυνάμεις τους τον ιστορικό μας Σύλλογο που από το 1908 πρόσφερε τόσα πολλά στη Θεσσαλονίκη και στον Ελληνισμό γενικότερα.

                         ΤΟ   Δ.Σ.   ΤΟΥ  ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ

                                    ΣΤΙΒΟΥ ΤΟΥ Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

Please reload

Recent Posts
Please reload

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΣΤΙΒΟΥ - ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ -ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ ΣΤΙΒΟΥ - ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ 

© 2014 ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΣΤΙΒΟΥ ΗΡΑΚΛΗ | ΝΙΚΟΣ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ