Νέα χρυσό Βαλκανικό μετάλλιο από τον πρωταθλητή του ΓΣ ΗΡΑΚΛΗ Μάριο Χριστοφορίδη.

 

  Ο Μάστερ των σπριντ επιβεβαίωσε για ακόμα μια φορά την υπεροχή του, προσθέτοντας ένα νέο χρυσό μετάλλιο στη μεγάλη συλλογή του και ετοιμάζει βαλίτσες πλέον για Αυστραλία και την κορυφή του κόσμου. 

 

 Ο Χριστοφορίδης αποτελώντας ένα διαχρονικό πρωταθλητή του Γηραιού και της Εθνικής, εκλεγμένο μέλος του ΔΣ των Βετεράνων Στίβου του ΓΣ ΗΡΑΚΛΗ και πρότυπο για τη νέα φουρνιά αθλητών μας, έχοντας σαρώσει όλα τα χρυσά μετάλλια στις μεγάλες διοργανώσεις που συμμετέχει, μίλησε για τη νέα διάκριση στα 100μ., μετά από σχεδόν 25 χρόνια αποχής στον ανοιχτό στίβο. Ο γρηγορότερος μάστερ των Βαλκανίων έχοντας τρέξει την απόσταση σε 12.53, αναφέρθηκε στις λεπτομέρειες και στις δυσκολίες που συνάντησε μέχρι να ξανά ανέβει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.

« Ήταν η πρώτη φορά που έτρεξα 100μ ανοιχτό στίβο μετά από 25 χρόνια περίπου (έχω τρέξει μέχρι τώρα μόνο κλειστό στίβο 3 χρονιές με πολύ καλές επιδόσεις), αλλά ο ανοιχτός στίβος ήταν κάτι που ήθελα να κάνω ,άσχετα από την επίδοση. Άλλωστε πήγα με πρόβλημα στο ισχιακό, το οποίο μου δημιούργησε και πρόβλημα στους δικέφαλους και επιδεινώθηκε μετά από το ταξίδι 13 ωρών με το λεωφορείο. Το σημαντικό ήταν η συμμετοχή μου, σαφώς η επίδοση δεν είναι αντιπροσωπευτική αλλά έτσι είναι οι αγώνες, το χάρηκα όμως πολύ. Η πρώτη θέση στους Βαλκανικούς στο Novi Sad της Σερβίας στην κατηγορία Μ45-49 μέσα από αυτά τα προβλήματα μου δίνει χαρά και ελπίδες για ακόμα μεγαλύτερους αγώνες που είναι οι Παγκόσμιοι Βετεράνων στην Αυστραλία στο Περθ στα τέλη Οκτωβρίου, αρκεί να μπορέσω να ξεπεράσω τα προβλήματα που με φρενάρουν από πολύ καλύτερες επιδόσεις που μπορώ και έχω κάνει στην προπόνηση. Γνώρισα αξιόλογα άτομα Έλληνες και ξένους ,αλλά και είδα και πολλούς άλλους συναθλητές από άλλες και χώρες».

  Ο Χριστοφορίδης δεν παρέλειψε να αναφερθεί και σε όσους βρίσκονται δίπλα του, στηρίζοντας και εμψυχώνοντας τις προσπάθειες του. « Θα ήθελα να ευχαριστήσω το φίλο μου και παλιό συναθλητή μου Ανανία Ανανιάδη που με βοήθησε στην προετοιμασία μου και για ακόμα μια φορά να ευχαριστήσω τη γυναίκα μου που με στηρίζει σε κάθε μου προσπάθεια άσχετα με το αποτέλεσμα».

 

 

Please reload

Recent Posts
Please reload

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΣΤΙΒΟΥ - ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ -ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ ΣΤΙΒΟΥ - ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ 

© 2014 ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΣΤΙΒΟΥ ΗΡΑΚΛΗ | ΝΙΚΟΣ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ