Η επιστροφή του ΗΡΑΚΛΗ στον ανώμαλο δρόμο.

 

 Έπειτα από σχεδόν δύο δεκαετίες, η ομάδα του γηραιού επέστρεψε δυναμικά στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ανώμαλου δρόμου, βάζοντας ξανά τον ΗΡΑΚΛΗ στη λίστα με τις καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης.

 

  Σε έναν πολύ δυνατό αγώνα στα 10χλμ. ανδρών με έντονο ενδιαφέρον και πολλά ατομικά ρεκόρ, αθλητές από όλη την Ελλάδα κατέφτασαν χτες στην κορυφαία εγχώρια διοργάνωση σε ανώμαλο έδαφος,που πραγματοποιήθηκε στη Πηγή Τρικάλων. Ανάμεσα τους και οι δικοί μας πρωταγωνιστές Ιάσωνας Ιωαννίδης,Κώστας Βρανάς, Νίκος Πούλιος και  Βασίλης Ματσούκας που παρόλο ότι το δεκάρι δεν είναι κανενός ατομικό αγώνισμα,έδωσαν το παρών προκειμένου να πραγματοποιήσουν ατομικά τεστ και να στηρίξουν με βαθμούς την κυανόλευκη ομάδα. Αναλυτικότερα οι 90 βαθμοί που συγκέντρωσε ο ΗΡΑΚΛΗΣ για να τοποθετηθεί στην 6η θέση του συνόλου στους άνδρες και στην 1η θέση της βόρειας Ελλάδας, ήρθαν από τον Ιωαννίδη που τερμάτισε την απόσταση σε 00:32.14 συντρίβοντας κατά μισό λεπτό το προηγούμενο ατομικό ρεκόρ του, από το Βρανά με  επίδοση 00:33.05 και από τον Πούλιο δοκιμάζοντας τις δυνάμεις του μετά τον σοβαρό τραυματισμό στον Αχίλλειο με 00:36.15. Ο έφηβος της παρέας Ματσούκας τελικά βρέθηκε να εμψυχώνει από την κερκίδα τους υπόλοιπους, έπειτα από ενοχλήσεις στο δικέφαλο και την επιλογή να προφυλάξει το πόδι του, προκειμένου να βρεθεί σε λίγες μέρες στο διασυλλογικό στηρίζοντας από εκεί την ομάδα. Στη φωτογραφία από τα αριστερά Ματσούκας, Πούλιος, Ιωαννίδης, Βρανάς μαζί με τον έμπειρο προπονητή του αγωνιστικού τμήματος Δημήτρη Παπαδόπουλου.

 

 

Ομαδικό ανδρών
1. ΑΟ Μυκόνου 26
2. Παναθηναϊκός 41
3. Ολυμπιακός 64
4. ΓΣ Κηφισιάς 74
5. Πανελλήνιος 75
6. ΓΣ Ηρακλής Θεσσαλονίκης 90
7. ΓΣ Αμαρουσίου 102
8. ΓΑΣ Ιλισσός Αθηνών 102
9. ΓΣ Βέλος Παλαιού Φαλήρου 109
10. ΑΟ Δρομέας Αμαρουσίου 133
11. ΓΣ Νίκη Βύρωνα 135 

 

 

Σε έναν πολύ δυνατό αγώνα στα 10χλμ. ανδρών με έντονο ενδιαφέρον και πολλά ατομικά ρεκόρ, αθλητές από όλη την Ελλάδα κατέφτασαν χτες στην κορυφαία εγχώρια διοργάνωση σε ανώμαλο έδαφος, που πραγματοποιήθηκε στη Πηγή Τρικάλων. Ανάμεσα τους και οι δικοί μας πρωταγωνιστές Ιάσωνας Ιωαννίδης, Κώστας Βρανάς, Νίκος Πούλιος και  Βασίλης Ματσούκας που παρόλο ότι το δεκάρι δεν είναι κανενός ατομικό αγώνισμα, έδωσαν το παρών προκειμένου να πραγματοποιήσουν ατομικά τεστ και να στηρίξουν με βαθμούς την κυανόλευκη ομάδα. Αναλυτικότερα οι 90 βαθμοί που συγκέντρωσε ο ΗΡΑΚΛΗΣ για να τοποθετηθεί στην 6η θέση του συνόλου στους άνδρες και στην 1η θέση της βόρειας Ελλάδας, ήρθαν από τον Ιωαννίδη που τερμάτισε την απόσταση σε 00:32.14 συντρίβοντας κατά μισό λεπτό το προηγούμενο ατομικό ρεκόρ του, από το Βρανά με  επίδοση 00:33.05 και από τον Πούλιο δοκιμάζοντας τις δυνάμεις του μετά τον σοβαρό τραυματισμό στον Αχίλλειο με 00:36.15. Ο έφηβος της παρέας Ματσούκας τελικά βρέθηκε να εμψυχώνει από την κερκίδα τους υπόλοιπους, έπειτα από ενοχλήσεις στο δικέφαλο και την επιλογή να προφυλάξει το πόδι του, προκειμένου να βρεθεί σε λίγες μέρες στο διασυλλογικό στηρίζοντας από εκεί την ομάδα. Στη φωτογραφία από τα αριστερά Ματσούκας, Πούλιος, Ιωαννίδης, Βρανάς μαζί με τον έμπειρο προπονητή του αγωνιστικού τμήματος Δημήτρη Παπαδόπουλου.

 

Please reload

Recent Posts
Please reload

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΣΤΙΒΟΥ - ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ -ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ ΣΤΙΒΟΥ - ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ 

© 2014 ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΣΤΙΒΟΥ ΗΡΑΚΛΗ | ΝΙΚΟΣ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ