Η σημερινή επιστημονική ημερίδα του τμήματος στίβου του ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ.

Για φωτο πατήστε εδώ  και στη συνέχεια πατήστε την φωτο που γράφει 21/10/2017.Επιστημ.Ημερ. του Στίβου Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ

 

 Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους, στην σημερινή επιστημονική ημερίδα του τμήματος στίβου του ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ. 

 Εκτός από τους εξειδικευμένους επιστήμονες που πήραν το λόγο, ανάμεσα στη γεμάτη αίθουσα τύπου στο Καυτανζόγλειο στάδιο, το παρών έδωσαν ο πρόεδρος ΔΣ του ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ Γεώργιος Βλαχόπουλος και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών Στίβου Β.Ελλάδας Παύλος Σισμανίδης.

 Την ημερίδα άνοιξε ο ομότιμος καθηγητής ΣΕΦΑΑ ΑΠΘ Σπύρος Κέλλης, μιλώντας για τις αξίες του Κλασσικου Αθλητισμού, καθώς και για τον καθοριστικό ρόλο του Συνδέσμου Βετεράνων Στίβου του ΗΡΑΚΛΗ,  ως προς τη διαφύλαξη της διαχρονικής πορείας του ιστορικότερου συλλόγου της Β.Ελλάδας και ενός από τους ιστορικότερους της χώρας.

 Το λόγο πήρε το μέλος ΔΣ του ΕΣΚΑΝ και ειδικος συνεργατης του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού Αλέξανδρος Αδαμίδης, όπου με λίγα λόγια ενημέρωσε σχετικά με το αντι-ντόπινγκ.   Στην συνέχεια η διατροφολόγος Αναστασία Μαμάτσιου έδωσε συμβουλές για μια σωστή διατροφή, με στόχο ένα υγιές σώμα και την καλύτερη δυνατή αθλητική απόδοση.

 Η παιδοψυχολόγος Γεωργία Κιζιρίδου ανέλυσε τον υποστηρικτικό ρόλο του γονέα στο κομμάτι του αθλητισμού και ενθάρρυνε τους αθλητές και τις αθλήτριες, ως προς την επίτευξη των στόχων τους.

 Μεγίστης σημασίας και οι πληροφορίες της εκπαιδεύτριας νοσηλευτών Ερυθρού Σταυρού Κωνσταντίνας Γκουτή, συμβουλεύοντας για το πως μπορούμε να βοηθήσουμε σχετικά με τις πρώτες βοήθειες.

 Η ημερίδα έκλεισε με τον πρόεδρο του ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ, να δίνει τις δικές του συμβουλές και ευχές σε όλα τα μέλη της ομάδας.

 

 

Please reload

Recent Posts
Please reload

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΣΤΙΒΟΥ - ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ -ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ ΣΤΙΒΟΥ - ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ 

© 2014 ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΣΤΙΒΟΥ ΗΡΑΚΛΗ | ΝΙΚΟΣ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ